AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace
contact acasa Surf

Fotografii Aqua Palace

photo 1
photo 2
photo 3

Surf

Surf la Aqua-Palace

Aventura aquatica incitanta – surfing la Aqua-Palace

Acest bazin de surf dispune de diferite grade de dificultate, oferind conditii ideale de antrenament pentru impatimitii acestui sport, dar in acelasi timp este accesibila si celor care au vazut asa ceva doar la TV si nu au avut tangenta cu acest sport aquatic pana acum. Indiferent de pozitia in care doriti sa practicati surfing, pe burta sau in picioare, important este sa incercati sa ramaneti pe placa de surf!

Aqua Palace

Cladirea cu bazinul de Surf
Surf la Aqua Palace
Surf
  • La inceputul lunii martie din 2010 s-a deschis cel mai nou complex de bai din Hajduszoboszlo. Acest nou obiectiv turistic ofera posibilitatea practicarii surfing-ului. Aveti nevoie doar de putin curaj, experienta anterioara nu este o cerinta. Suntem siguri ca daca veti incerca odata acest minunat sport, nu veti rata nici o ocazie nici in viitor.
  • In cazul in care nu ati avut de-a face cu surfingul, va recomandam sa incercati prima data pe burta, dupa care sa incercati sa va ridicati in genunchi iar daca ati devenit stapan pe situatie puteti incerca sa va ridicati in picioare. Puteti fi deceptionati daca prima data veti incerca sa va dati pe picioare, fara vreo experienta anterioara si nu veti reusi sa va mentineti pe placa.

  • Pentru "primul pas" pe placa cel mai importantlucru este determinarea si curajul. Incercarile Dvs vor fi atent monitorizate de personalul calificat, care va va indruma, pas cu pas, pentru a putea sa va ridicati la nivelul asteptarilor si sa aveti o experienta cat mai placuta.