AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa Stiri - Arhiva

imagini Aqua Palace

photo 1
photo 2
photo 3

stiri

Stiri Aqua Palace mai vechi

Aqua Palace ofera programe speciale de Paste ! [30.03.2010]

In acest weekend copii sunt asteptati la Aqua Palace de catre Aquapali si prietenul sau Iepurasul. In aceasta perioada, copiii, vor primi oua rosii si vor putea participa la concursuri distractive.

... detalii

Aqua Palace Hajduszoboszlo deschis de Paste ! [23.03.2010]

Stimati turisti,
Va invitam sa petreceti Sfintele Sarbatori de Paste la Hajduszoboszlo. In acest sens managementul Aqua Palace a decis ca noul complex aquatic sa fie deschis atat duminica 4 aprilie, cat si luni 5 aprilie.

... detalii

Al doilea weekend consecutiv cu casa inchisa. [21.03.2010]

In cel de-al doilea weekend, consecutiv, Aqua Palace s-a dovedit neincapatoare pentru cei dornici de distractie si relaxare aquatica. Accesul in Aqua Palace, sambata, a trebuit limitat pentru a nu crea aglomeratie. Pentru clientii SC Cazare Hajdu SRL exista posibilitatea de a rezerva bilete la Aqua Palace Hajduszoboszlo, din timp ...

... detalii

S-a deschis Bufetul de la parterul cladirii de Surfing [16.03.2010]

La sfarsitul saptamanii trecute s-a deschis bufetul de la parterul cladirii de Surfing din cadrul Aqua Palace Hajduszoboszlo. De acum aveti posibilitatea de a servi multe bunatati fara sa fie nevoie sa parasiti locatia. In weekend s-a lansat o noua facilitate numita Pre Pay, oferind posibilitatea de libera miscare.

... detalii

Distractia de noapte la Aqua Palace a fost un succes [10.03.2010]

Distractia de noapte a fost un real succes. Cei prezenti vineri seara la Aqua Palace au avut parte de o atmosfera destinsa. Doamnele si domnisoarele au beneficiat de o atentie deosebita si au primit cate o floare, marcand astfel, in avans Ziua Internationala a Femeii.

... detalii

Party de noapte la Aqua Palace [06.03.2010]

Ca o avanpremiera a zilei de 8 Martie si nu numai, incepande de la ora 21:00 si pana la orele 24:00 (ora Ungariei) aveti posibilitatea de a participa la Lady's Party. Va asteapta muzica, jocuri, distractie.

... detalii

hot destinations

 • Stiri pe larg

 • [30.03.2010]
  Copiii sunt asteptati la Aqua Palace din Hajduszoboszlo de Paste. Aquapali si cel mai bun prieten al sau Iepurasul, ofera oua rosii tuturor copiilor care vor ajunge la Aqua Palace in acest weekend. Pentru copii vor fi organizate concursuri distractive, la care vor putea participa, daca vor dori. Programele speciale vor fi organizate pe parcursul intregului weekend. Daca in aceasta perioada veti fi la Hajduszoboszlo, cu cu familia sau cu prietenii, sunteti bineveniti si asteptati la Aqua Palace.
 • [23.03.2010]
  De Paste Aqua Palace va asteapta si este la dispozitia Dvs., ca urmare a hotararii managemantului de a veni in sprijinul turistilor care aleg ca destinatie pentru minivacanta de Paste - Hajduszoboszlo. Pentru clientii SC Cazare Hajdu SRL, care efectueaza o rezervare confirmata, pe paginile societatii, oferim posibilitatea de a rezerva bilete de intrare pentru perioada de Paste. Va reamintim acest lucru deoarece in perioada de weekend numarul turistilor ajunge de limita de acceptabilitate a complexului Aqua Palace si dorim ca sederea Dvs la Hajduszoboszlo sa fie perfecta din toate punctele de vedere.
 • [21.03.2010]
  Incepand de la deschiderea Aqua Palace din Hajduszoboszlo, numarul clientilor care au trecut pragul Complexului aquatic a intrecut orice previziune si asteptare. In cel de-al 2 lea weekend, consecutiv, Aqua Palace s-a dovedit neincapatoare pentru numeroasele persoane care au dorit sa se relaxeze in bazinele cu apa termala. Cu mic cu mare au venit la Aqua Palace ! Pentru a nu crea aglomeratie, a fost nevoie de limitarea accesului si chiar oprirea accesului turistilor in incinta complexului aquatic. Aqua Palace a demonstrat inca odata ca este o investitie utila care inca de la inceput a avut priza la public. Pentru clientii SC Cazare Hajdu SRL care au efectuat o rezervare prin intermediul nostru, facilitam si rezervarea locurilor la Aqua Palace, in mod special pentru weekenr-uri. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati cand efectuati rezervarea in ce perioada doriti sa beneficiati de serviciile Aqua Palace Hajduszoboszlo, cate persoane, (adulti + copii) iar de restul ne ocupam noi.
 • [16.03.2010]
  In cursul saptamanii trecute s-a deschis bufetul situat la parterul cladirii de Surfing din cadrul Aqua Palace Hajduszoboszlo oferind un serviciu in plus clientilor. Astfel cei ce aleg sa se recreeze la Aqua Palace vor putea sa aleaga si sa savureze numeroasele bunatati oferite de bufetul nou deschis. Pentru a veni in sprijinul clientilor Aqua Palace, conducerea unitatii a lansat o facilitate numita "Pre Pay". Acest serviciu vine in sprijinul clientilor oferind libertate deplina de miscare. De acum nu mai este nevoie sa aveti bani asupra Dvs daca doriti de exemplu sa mergeti la bufet. La intrare aveti posibilitatea de a depune o suma de bani care poate fi folosit la plata serviciilor de la bufet. Prezentati doar bratara primita la intrare si contravaloarea consumatiei va fi debitata din suma depusa la intrare.
 • [10.03.2010]
  Initiativa managemantului Aqua Palace s-a dovedit un real succes. Party-ul de noapte adunand un numar mare de amatori de bai de noapte. Participantii la aceaasta actiune au avut posibilitatea de a participa la fiferite concursuri. La loc de cinste au fost si reprezentantele sexului frumos. Doamnele si domnisoarele au fost in centrul atentiei, primind cate o floare, ca un preambul al Zilei Internationale a Femeii.
 • [06.03.2010]
  Ca o avanpremiera a zilei Internationale a femeii, la Aqua Palace se organizeaza Lady's Party pentru femei si nu numai. Programul incepe in in data de 6 Martie 2010 de la ora 21:00 si se va termina la orele 24:00. Tariful de intrare este de 1.500 Ft / persoana. Publicul este rugat sa aduca costumul de baie ! Se vor organiza jocuri si concursuri cu premii, cu muzica pe masura evenimentului iar cei ce vor dori vor avea posibilitatea de a dansa.