AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa SPA WELLNESS

Aqua Palace

Baie cu gheata
baie tropicala
surf

Spa si wellness

SPA & Wellness la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Servicii de SPA si Wellness

Pentru a oferi conditii cat mai placute si pentru ca cei care aleg serviciile Aqua Palace sa beneficieze de un tratament regesc, in incinta complexului acvatic au fost amenajate spatii in care va puteti rasfata.
Aveti la dispozitie un "paradis al saunei" unde aveti la dispozitie sauna finlandeza, sauna infra, cabine cu aburi, masaj tailandez, bazine cu apa rece dupa sauna.
Atentie !
Aceste servicii sunt contracost.

... detalii

Aqua palace

Bazin cu apa rece
Sauna infra
Sauna finlandeza
Solar
  • In cadrul Aqua Palace exista o oaza pentru iubitorii saunei si a serviciilor "de rasfat". Situata la etajul 1 al cladirii cu bai, facilitatile de Spa si Wellness sunt la dispozitia Dvs. La acest mivel exista cabine de sauna, cabine cu aburi, terasa pentru plaja. Dupa o cura de sauna aveti la dispozitie un bazin cu apa rece pentru icheierea sedintei.
  • Daca doriti sa va rasfatati pe perioada in care sunteti oaspetele Aqua Palace Hajduszoboszlo, va recomandam sa incercati Sauna cu infrarosu. Acest tip desauna, pentru cei care nu sunt cunoscatori, poate fi cu pana 300% mai eficient decat saunele clasice. Fata de variantele clasice aerul din interiorul cabinei de sauna infra nu are mai mult de 50 grade, motiv pentru care nu solicita inima.
  • Sauna Finlandeza este o alta facilitate de care aveti posibilitatea sa va folositi. Fata de sauna cu infrarosu, unde incalzirea corpului se realizeaza prin radiatii, in cazul saunei finlandeze aerul este cel care incalzeste corpul omenesc, aerul avand o temperatura cuprinsa intre 70 - 100 grade celsius. Sauna finlandeza ofera posibilitatea de a va aseza in pozitia in care doriti, in cabina, alaturi de altii.
  • Pentru cei care doresc ca si in perioada anotimpului rece, tenul sa arate ca si vara, le recomandam Solariile in picioare sau in pozitie culcat aflate la dispozitia Dvs. Aveti posibilitatea de a beneficia si de servicii de masaj, atat Dvs cat si copilasii Dvs., astfel puteti oferi o experienta deosebita si celor mici.