AQUA PALACE Hajdúszoboszló

Aqua Palace Hajduszoboszlo
kapcsolat főoldal Tematikus Fürdő

Aqua Palace

Aqua Palace föbejárat
Római fürdő
Tópusi fürdő Aqua Palace

tematikus fürdő

Tematikus élményfürdők a hajdúszoboszlói Aqua- Palace-ban

Korok és helyszínek a világ különböző tájairól az Aqua-Palace-ban

A fürdő épületben olyan tematikus élménymedencéket képeztek ki, amelyek egy letűnt kor vagy egy későbbi civilizáció hangulatát idézik. Ezek a medencék nagyszerű szórakozási lehetőséget jelentenek mindazoknak akik a mozgalmas életet kedvelik ,de azok számára is kikapcsolódást nyújtanak akik inkább a csendet és nyugalmat óhajtják. Minden bizonnyal Ön is talál legalább egy olyan medencét ami felkelti a figyelmét. Az egyedi látványt nyújtó tematikus medencék a következők: trópusi-fürdő, Pávai termálfürdő, mozi-fürdő, Római fürdő, Gangesz fürdő, tengeri fürdő, barlang-fürdő, jégbarlang-fürdő.

A tematikus medencékben szerzett élmények után, a privát medencéket javasoljuk, ahol kíváncsi szemek elöl elrejtve, családi körben vagy baráti társaságban tölthetik el kellemesen az időt.

Aqua Palace

trópusi fürdő
Pávai termálvizes medence
mozi medence
Római fürdő
Gangesz fürdő
tengerparti fürdő
barlangfürdő
jégbarlang fürdő
  • A trópusi fürdő (32-34°C) az egyik legnagyobb tematikus medence a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban, ahol különleges felüdülésre számíthat mindenki. A csúszdák is remek szórakozási lehetőséget kínálnak gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A legnagyobb csúszdát, melynek érkezési pontja a trópusi medencében van csak olyan a személyek használhatják , akik tudnak úszni és magasságuk meghaladja 1,2 métert.
  • A Pávai termálvizes medence (34-36°C) nevét Pávai Vajna Ferencről kapta. Ő volt az  a tudós geológus, aki szénhidrogént kutatató furások nyomán felfedezte a felszínre törő termálvizet melynek gyógyhatása hamarosan bebizonyosodott, hozzájárult a környék fejlödéséhez.
  • A mozi medence (34-36°C) azok  számára készült, akik még fürdőzés közben sem akarnak megválni a TV képernyőjétől. Ez a tematikus fürdő kellemes szórakozást nyújt mindazok számára, akik filmnézés közben is szeretnék élvezni a termálvíz jótékony hatását. A felejthetetlen audiovizuális élményt a medence falára helyezett képernyők nyújtják és ezáltal össze lehet kapcsolni a kellemest a hasznossal.
  • A Római fürdőben (32-34°C) egy időutazás részesei lehetünk. A Római Birodalom dicsőséges korszakát eleveníti fel ez a medence. Remek felüdülés azok számára, akik családjukkal vagy baráti társasággal érkeztek. A medence és környezete korhű képet ad arról, amit egy római fürdő nyújthatott a múltban és nyújt napjainkban is. Ez a tematikus fürdő ajánlott a nyugalmasabb fürdözést kedvelök számára.
  • A Gangesz fürdő (32-34°C) a hindu hit és kultúra egy parányi részét mutatja be . A Gangesz , mint ismeretes a Himalája hófödte csúcsai közt ered és átszeli az egész Indiai félszigetet. A fehér koronát viselő félistennő (Gange anya) India egyik legszentebb folyójának a megszemélyesítője. A Gangesz partján sok szent város található, ahová zarándokok százezrei látogatnak el minden évben.
  • A tengerparti fürdő (32-34°C) a víz alatti világ szépségeit és gazdagságát hivatott bemutatni. A nagy igényességgel kialakított medence és környezete olyan érzést kelt a látogatóban mintha utazást tenne az óceánok mélyén különböző tengeri élőlények, medúzák és korallok társaságában. Az óceán mélységeinek kedvelői számára különleges élményt jelent a fürdőzés ebben a medencében.
  • A barlangfürdő (34-36°C) föld alatti utazásra hívja az ide érkezőket, és egyedülálló élményt nyújt mindazok számára, akik kipróbálják a tematikus medencék eme gyöngyszemét. Csodálatos karsztképződményekben gyönyörködhetnek. itt, barlangi felszerelés és a felszín alatti túrák minden erőfeszítése nélkül.
  • A jégbarlang fürdő (25-27°C) is  Földünk sok természeti csodáinak egy darabkáját mutatja be . A fürdő segítségével kényelmes utazást tehetünk a gleccserek és olyan állatok birodalmába, amelyek otthonuknak tudják ezt a jeges, havas és kietlen vidéket. A forró nyári napokon. kellemes hűsülést kínál ez sarkvidéki táj.