AQUA PALACE Hajdúszoboszló

Aqua Palace Hajduszoboszlo
kapcsolat főoldal Surf Épület

travel gallery

Surf in picioare
Cladirea pentru Surf
surfing la Aqua Palace

Surf

A Szörf épület

Hullámlovaglás a keményebb sportok kedvelőinek.

A tevékeny kikapcsolódás híveinek ajánljuk a hullámlovaglást. A sportban való jártasságtól függetlenül mindenkinek felejthetetlen élményben lesz része. A szörfpálya több nehézségi fokozattal működik, így a kezdőknek is lehetőségük van kipróbálni.

...bövebben

Fallabda és asztali tenisz

Ha továbbra is az aktív pihenési módot választja a fürdőzés, szörfözés vagy egy kiadós úszás után , látogassa meg sportrészlegünket. A labdasportok szerelmeseit két fallabda pálya és ping-pong asztal várja.

... bövebben

hot destinations

Surfing in genunchi
Surf pe burta
Squash
ping-pong
  • Függetlenül attól a tényezőtől, hogy rendelkezik –e Ön „hullámlovaglós” múlttal vagy nem, érdemes megismerkedni az Aqua-Palace-ban a vízi sportok ezen ágával. A sport lényege az, hogy próbáljon minél több ideig a szörfdeszkán maradni. A nehézségi fokozatok állíthatók, azaz beállítható a medencébe bejövő víz folyási sebessége, így Ön is kiválaszthatja fizikai felkészültségének a legmegfelelőbbet. 
  • Kezdőknek a hason való szörfözést javasoljuk, mert ez a legegyszerűbb. Ha az első menet után már biztonságosan tudja tartani magát, megpróbálhatja először térden állva majd aztán lassan felegyenesedve egyensúlyozni a szörfdeszkán minél több ideig. Tudási szinttől függetlenül bizonyára vissza fog térni, hogy újra átélhesse azt a nagyszerű élményt, amit a szörfözés nyújt.
  • Az Aqua-Palace vízipalotában két squash pálya áll rendelkezésre azok számára, akik az aktív időtöltési formát választják.  Így ezen labdasport szerelmesei egy-egy fallabda mérkőzés után  az élményt tovább fokozhatják egy szörfözéssel vagy a tematikus medencékben pihenhetik ki fáradalmaikat.
  • Azok számára, akiknek mindezen sportok túl nagy erőfeszítéssel járnak, csendes kellemes környezetben asztali tenisz asztalok állnak rendelkezésükre távol a medencék zajától.