AQUA PALACE Hajdúszoboszló

Aqua Palace
kapcsolat főoldal Surf

Aqua Palace fényképek

photo 1
photo 2
photo 3

Surf

Szörfözés az Aqua-Palace-ban

Izgalmas vizíélmény – hullámlovaglás az Aqua-Palace-ban

Ezt a medencét a sportág különböző nehézségi fokozataival a szörfözés kedvelőinek létesítették, de igénybe vehetik azok is akik eddig ilyet csak a TV-ben láttak és még sohasem próbálták ki a hullámlovaglást . Mindegy hogy hason fekve vagy álló helyzetben lovagolja meg a hullámokat a lényeg az hogy igyekezzen mindenképpen a szörfdeszkán maradni.

Aqua Palace

Sörf épület az Aqua Palaceban
Sörf az Aqua Palaceban
Sörf
  • 2010 március elsején nyílt meg Hajdúszoboszló  új fürdőkomplexuma az Aqua-Palace. Ebben az új létesítményben a szörfözést is ki lehet próbálni. Csak egy kis bátorságra van szüksége, az előzetes tapasztalat nem számít. És ha már egyszer kipróbálta bizonyosak vagyunk benne, hogy legközelebb sem tud ellenállni a hullámok csábításának.
  • Ha Ön még sohasem próbálkozott a  szörfözéssel, javasoljuk először a hason fekvő helyzetet, és ha ez már jól megy, a térdére emelkedhet majd álló helyzetben lehet folytatatni. Csalódás érheti, ha első alkalommal és előzetes tapasztalat nélkül azonnal álló helyzetben próbálkozna, és nem sikerül állva maradnia.

  • Az első „deszkáralépéshez” legfontosabb az elhatározás és bátorság . Próbálkozásait képzett szakember fogja felügyelni, aki lépésről lépésre segít abban hogy Ön is megfeleljen a kihívásnak és szórakozását siker koronázza.