AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
kapcsolat főoldal Sport

Aqua Palace

Spining
Surf
Squash

sport

Sportolási lehetőségek az Aqua-Palace-ban

Mozgás és sportolás nélkül nincs egészség

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban azok számára, akik az aktív pihenést választják nagyon jó sportolási lehetőségek vannak. Sportolni lehet egyedül, családi körben, baráti társaságban, fürdőzés előtt vagy fürdőzés után.

... bövebben

Aqua Palace

Spining
ping pong
Squash
  • Mindazok számára akik a mozgást részesítik előnyben, a vízipalotában  több sportolási lehetőség is adott.Találunk itt egy edzőtermet, ahol a testmozgásnak csak a fizikai teljesítmény szab határt. Az edzőterem mellett van még két fallabda pálya is. A fallabdaütőket a helyszínen lehet bérelni. Önnek csak a megfelelő sportruházatról kell gondoskodnia.

  • Ha a zene ütemére szeretne mozogni, ennek sincs akadálya, hisz az aerobik és kangoo(aerobic különleges lábbelivel )edzések ezt a célt szolgálják.. A fizikai erőlétünk megtartása érdekében mindezek mellett jógázni is lehet. A Pilates tornát főleg azoknak ajánljuk, akik ülőmunkát végeznek. És hogy a legfiatalabbakat se hagyjuk ki a jóból mindezek a sportolási lehetőségek természetesen a gyermekek számára is elérhetőek.
  • A szörf épületben a szörf medencén kívül vendégeink rendelkezésére állnak a „feltúrbózótt szobabiciklik”(spinning), ping-pong, biliárd és csocsó asztal. Ezeket a szolgáltatásokat és sporteszközöket külön díjazás ellenében lehet igénybe venni.