AQUA PALACE Hajdúszoboszló

Aqua Palace Hajduszoboszlo
kapcsolat főoldal Spa-Wellness

Aqua Palace

Baie cu gheata
baie tropicala
surf

Spa si wellness

Vízből nyert egészség a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban

Spa és wellness szolgáltatások

Az Aqua-Palace wellness részlege a szolgáltatások széles skáláját nyújtja, ahol a kedves vendégek királyi bánásmódban részesülnek, nyugalmat, kikapcsolódást ill. kényeztetést kapnak.
A szaunázás szerelmeseit egy egész szaunavilág várja: finn szauna, infra szauna, gőzkamra, merülő medence, Kneipp medence.
Figyelem
Ezeket a szolgáltatásokat külön díj befizetésével lehet igénybe venni .

... bövebben

Aqua palace

Bazin cu apa rece
Sauna infra
Sauna finlandeza
Solar
  • A  „vízi kényeztetések” oázisa az Aqua-Palace-ban a fürdő épület első emeletén található ahol egy egész sor wellness szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére: 3 finn szauna,, 2 gőzkamra, 2 infra szauna, merülő medence, Kneip medence. A második emeleten egy további finn szaunát és kültéri medencét találunk. A napozás híveit széles napozó teraszok várják.
  • Ha az Aqua-Palace vendégeként egy kis kényeztetésre vágyik akkor többek között az infravörös szaunát ajánljuk. Ez a típus akár  300% -al is hatásosabb lehet egyes   hagyományos  szaunáknál. A klasszikus változatokkal szemben az infra szaunában  a levegő hőmérséklete nem haladja meg az 50 fokot. Ez nem terheli meg túlzottan a szivet.
  • A klasszikus szaunázás hívei a finn szaunát használhatják. Ebben az esetben a test felmelegítése nem hősugárzás útján történik, mint az infra szaunázásnál, hanem a levegő által melynek hőfoka 70 és 100 fok között van. A finn szauna lehetőséget ad arra, hogy olyan testhelyzetet vegyen fel amilyen Önnek a legmegfelelőbb.

  • Azok számára, akik a hidegebb évszakban is barnulni szeretnének a szoláriumot ajánljuk.  Álló és fekvő szoláriumok állnak a vendégek rendelkezésére. A masszázs centrumban a masszázsformák széles választéka biztosítja az Ön és gyermeke teljes ellazulását, így a legkisebbeknek is egy új és különleges élményben lehet részük.