AQUA PALACE Hajdúszoboszló

Aqua Palace
kapcsolat főoldal Gyerek Medence

Aqua Palace Hajduszoboszlo

Bazin pentru copii
bazin pentru familii cu copii
bazin pentru micuti

bazin copii

Gyermek és baba medence a hajduszoboszlói Aqua-palace-ban

Az apróságok megkülönböztetett bánásmódban részesülnek

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace babavilágában a gyermekek, kisbabák és szüleik különleges figyelemben részesülnek. A medencéket  az ő igényeiknek megfelelően alakították ki ahol teljes biztonságban és kényelemben szórakozhatnak, játszhatnak: A pici babák és szüleik számára a szolgáltatások is különlegesek: Külön helység áll az anyukák rendelkezésére pihenés, pelenkázás és szoptatás céljából. A nagyobbacska gyermekek egy jól felszerelt foglalkoztató teremben és játszóházban pihenhetik ki a pancsolás fáradalmait.

Descriere servicii pentru copii

bazin pentru cei mici
loc de joaca
Sala pentru odina celor mici
Sala pentru alaptat
  • A legkisebbek maximális biztonsága és kényelme érdekében a gyermekmedencéket úgy alakították ki hogy azok minden korosztály számára megfelelelőek legyenek.  Ilymódon a babák együtt fürdőzhetnek szüleikkel. A csecsemők ezekben a különlegesen kiképzett medencékben oktatók segítségével megismerkedhetnek az úszás alapjaival

  • Figyelembe véve azt a tényt, hogy a gyerekek nem szívesen tartózkodnak sokáig egy helyben, nagyon jól felszerelt és berendezett játszóhelyeket alakítottak ki számukra.. Ezeket a játszótereket úgy tervezték, hogy minden korosztály megtalálhassa azt ami lekötheti a figyelmét és így a vele egykorúak társaságában töltheti idejét.

  • Egy külön erre a célra elkülönített helyen, távol a medencék zajától a picik és anyukáik békésen kipihenhetik a fürdőzés és játszás fáradalmait. A gyermek pihenőben minden feltétele meg van annak, hogy  a külvilág zaja a kicsik álmát ne zavarja.


  • Ha elérkezik az étkezés ideje, és szükségesé válik a kicsinyek táplálása, a kisbabás mamáknak itt ez sem okoz gondot. A szoptató és pelenkázó helyiségek is az anyukák és babák kényelmét szolgálják.