AQUA PALACE Hajdúszoboszló

Aqua Palace Hajduszoboszlo
kapcsolat főoldal Fürőépület

Aqua Palace

Cladire bai
bazin sosire topogan
Etaju2 cladirea cu bai

cladire bai

A felnőtt- és gyermekmedencék épülete

Szórakozás és pihenés minden korosztály számára

2010 március elsejétől Hajdúszoboszlón minden pihenni és szórakozni vágyó turista rendelkezésére áll az új és modern vízipalota: az Aquapalace. Nyolc tematikus medence, kisebb privátmedencék, úszómedence, több gyermekmedence, csúszdák és szabadtéri medence szolgálja a Hajdúszoboszlóra látogatók szórakozását évszaktól és időjárástól függetlenül.

... bövebben

A gyerekek illetve kisgyermekes családok különleges bánásmódban részesülnek a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban.

Az Aqua-Palace-ban különlegesen jó feltételek mellett fürdőzhetnek a pici babák és anyukáik. Jól felszerelt helyiséget alakították ki az apróságok pihentetésére és szoptatására. Kisgyermekes családok kényelmét szolgálják azok a medencék, ahol a babák együtt fürdőzhetnek szüleikkel.

... bövebben

Különleges vendégeknek: különleges bábnásmód

Kösse össze a kellemest a hasznossal és kényeztesse magát az Aqua-Palace-ban. Vegye igénybe a vízi fitness szolgáltatásait és próbálja ki a szaunák, gőzkabinok, jacuzzik és a különböző masszázsok jótékony hatását.

... bövebben

hot destinations

Etaju2 cladirea cu bai
photo 2
Bazin pentru familii cu copii
bai Romane
  • A hajdúszoboszlói Aqua-Palace számos kínálata mellett különleges figyelmet érdemelnek a gyermek és felnőtt csúszdák . A felvételen látható csúszda kiindulópontja 8,60 m. magasban, az épület második emeletén van, az érkezés pedig a földszinten, teljes hossza 74,19m.. Ezt a csúszdát csak nagyobb gyerekek és felnőttek használhatják (1,20 m magasság felett)
  • A gyermekek különleges bánásmódban részesülnek az Aqua-Palace-ban. Ha megunták a vizet és fürdőzést, egy jól felszerelt, a legújabb EU szabványoknak is megfelelő játszóhely várja őket. A tereket korosztályonként osztották meg, így mindenki megtalálja a korban hozzá illők társaságát.


  • A gyermek- illetve babamedencék is a biztonságos fürdőzés szempontjait figyelembe véve épültek, így teljes biztonsággal használhatóak . A babáknak úszótanfolyamokat szerveznek egy erre a célra létesített medencében. A nagyobbaknak csúszda és sok játék áll rendelkezésükre. Ily módon kellemes kikapcsolódás várja az egész családot a legkisebbektől a legidősebbig.
  • A földszinti tematikus fürdők mindenki számára remek kikapcsolódási lehetőséget jelentenek. Van itt római fürdő, Tv-nézésre kialakított medence , különleges trópusi tájban elhelyezett medence , barlangfürdő, tengeri medence, valamint termálvizes fürdő. De mindezek mellett az Aqua-Palace-ban ott vannak a privátfürdők, ahol családi körben vagy baráti társaságban szórakozhatnak. az ide látogatók.