AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa BAI TEMATICE

Aqua Palace

intrare Aqua Palace
Bai Romane
baie Tropicala Aqua Palace

bai tematice

Bai tematice la Aqua Palace Hajduszoboszlo

La Aqua Palace aveti bai tematice de pe intreg mapamondul

In incinta cladirii cu bai au fost construite bazine tematice pentru a oferi cate ceva din senzatia unor unor civilizatii apuse sau mai recente. Printre decorul acestor bazine, sigur, veti regasi macar unul care va va capta atentia. Baile tematice conditii perfecte de relaxare si distractie, deopotriva, atat celor ce prefera daca in jurul lor exista miscare, cat si celor ce prefera linistea si intimitatea. Baile tematice sunt : baia tropicala, baile Pavai, baia Cinema, baile Romane, Baia Gange, baile marine, baia in pestera, baia in peisaj de gheata.

Daca baile tematice nu ofera ceea ce doriti Dvs, va recomandam baile private, unde alturi de familie sau prieteni aveti posibilitatea de a va simti in largul Dvs, departe de priviri curioase.

... detalii

hot destinations

baie tropicala
baia Pavai
Baie Cinema
baie Romana
baia Gange
baie marina
baia Pestera
baia de Gheata
  • Baia Tropicala (32-34°C) este una din cele mai mari bai tematice din incinta Aqua Palace din Hajduszoboszlo si ofera conditii de relaxare si distractie deosebite. Topoganele ofera un plus de distractie atat copiilor cat si adultilor. Pe cel mai mare topogan, al carui punc de sosire se afla in bazinul tropical au acces doar persoane care depasesc 1,2 m si doar cei care stiu inota.
  • Baia Pavai (34-36°C) este o baie cu apa termala, a fost astfel denumit in memoria celui ce a fost Pavai - Vajna Ferec, cel care a in urma unor forari a descoperit zacamantul de apa termala, care a contribuit la dezvoltarea zonei si a avut un rol determinant la inflorirea turismului. Indirect, Pavai, a contribuit si la aparitia celui mare complex aquatic din Europa, aflat la Hajduszoboszlo.
  • Baia Cinema (34-36°C) este o baie tematica care vine in sprijinul celor care nu doresc sa se dezlipeasca de ecranul televizorului, nici macarc cand fac baie. Aceasta baie tematica este ideala pentru situatiile in care doriti sa beneficiati de efectele benefice ale apelor termale, in timp ce urmaresc un film interesant . Pe peretii baii sunt amplasate TV moderne care asigura vizionare si auditie perfecte.
  • Baile Romane (32-34°C) ofera amatorilor senzatia de calatorie in timp. Vremurile din perioada de glorie a Imperiului Roman au fost readuse prin intermediul acestei bai. In acest bazin aveti posibilitatea de a va relaxa alaturi de familie sau prieteni. Peisajul din jurul bazinului contribuind la o imagine perfecta a celei ce au fost si sunt si in zilele nostre baile Romane.
  • Baia Gange (32-34°C) reproduce o particica din cultura si chiar si credinta Hindusa. Raul Gange, dupa cum se stie izvoraste in muntii Himalaya si strabate peninsula Indiana. Raul, in viziunea hindusilor, este sacra si este venerata sub forma personificata a zeitei Ganga. Ramane la latitudinea Dvs sa decideti daca aceasta particica din mitologia si credinta hindusa inspira ceea ce reprezinta.
  • Baia Marina (32-34°C) este o alta baie tematica care incearca sa aduca alaturi de celelalte bai, o particica din frumusetile si bogatiile omenirii. Peisajul din jurul acestui bazin, realizat foarte ingenios, ofera o senzatie de cum ati efectua un periplu in adancul oceanului, alaturi de vietuitoare marine, meduze, corali. O baie in acest bazin ofera senzatii mai mult decat interesante.
  • Baia din Pestera (34-36°C) vine ca o completare la celelalte tematici si ofera o senzatie unica. Cei care ajung in acest bazin se pot simti ca intr-o excursie in adancul pamantului, unde sunt foarte multe formatiuni carstice de genul celui reprodus, de o frumusete iesita din comun. Singura diferenta este ca in cazul de fata puteti ajunge in aceasta lune mirifica fara prea mari eforturi.
  • Baia de Gheata (25-27°C) reproduce o alta bucatica din multitudinea de bogatii ale naturii. Prin intermediul acestei bai aveti posibilitatea de a face un periplu in zona rece, inghetata, printre ghetari si animalele care mai populeaza aceste tinuturi, cu diferenta ca in acest caz Dvs beneficiati de conditii de imbaiere mult mai prielnice vietii. Peisajul arctic ofera un plus de racorire pe timp de vara.